CaspeR
Administrator

İş/Hobiler: Öğrenci
Lakap: Yaklaşan Fırtına A.K.A KamiKaze
Bilgiler İtibar:
   (1000/1000)
|
Konu: Counter v1.5 (Vur Ölsün) C.tesi Şub. 07 2009, 16:32 |
|
|
Slm arkadaşlar ; Öncelikle herkes sağda solda Counter'ın bilindik şifrelerini veriyolar bi şeyede yarasa bari.... Neyse şimdi CS'nin masaüstündeki iconuna sağ tıklayıp özellikler diyelim... C:\SIERRA\Half-Life\hl.exe olan yere " -dev -console " yazısını ekleyip uygula tamam diyip çıkın... " C:\SIERRA\Half-Life\hl.exe -dev -console " aynen böyle yazın .exe den sonra sadece bu yazılar olsun... Ondan sonra Google'a "manyak ogc" yazın en baştaki siteye girin o sitede yine en yukarıda ogc yazar tıklayıp indirin... İndirdikten sonra CS'yi o dosyayla açın ondan sonra tek mermide adam vurma, duvarlardan görme, kimin nerede oldugu görme vb. hepsi var yalnız oyuna girdiğinizde kalvyeden bildiğimiz "F" tusuna basıp ayarları yapmak gerekiyor... Hiç ayar yapmasanız bile otomatik adam vurma çalışır durumda olur... Ayrıca buranın altını çizerek yazım server kurucusu olmanıza gerek yok... Sadece ben bunu 1.5 te yapıyorum 1.6 da hiç denemedim şimdiden kolay gelsin... Ayrıca başta solediğim -dev -console para şifresini en baştan açar onunla bu ogc'nin alakası yok iyi oyunlar beyler...

Sitemize destek için http://www.jethost.de/?rid=1066 'a tıklayın... Sayfa açıldıktan sonra kapamanız yeter herhangi bir "işlem yapmanıza gerek yok"... Yardımlarınız için çok teşekkürler... |
|